SANT ANTONI A CALVIÀ

Encara que Calvià no és dels municipis més famosos per aquesta celebració, també es duen a terme nombrosos foguerons i festes a diverses zones del municipi.
Així doncs, al voltant del dia 17, s'han celebrat a Calvià ,més de 23 foguerons i torrades, a gairebé totes les localitats calvianeres, de vegades acompanyats amb correfocs, balls populars o tallers infantils. A més de beneïdes, com la de Palmanova.


Imagen Sant Antoni Ca's Català-Ses IlletesImagen Sant Antoni GalatzóImagen Sant Sebastià Es CapdellàImagen Foguerons PegueraImagen Foguerons Sol de MallorcaImagen Foguerons Son CaliuImagen Foguerons MagalufImagen Bendiciones PalmanovaImagen Sant Antoni Palmanova 2018                                I a Son Ferrer, a més de la torrada organitzada per l'Ajuntament, es va dur a terme també a l'institut una petita celebració per commemorar aquesta festa. Va tenir lloc al pati de l'IES Son Ferrer i va consistir en un gran fogueró al mig del pati i una torrada. L'institut donava l'opció de comprar unes paperetes a canvi de carn o a dur la teva pròpia carn. La torrada va començar a les 13:00 h i es van aturar les classes per a què els alumnes i professors poguéssin gaudir també de la celebració.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SANT ANTONI

ALICIA SINTES

LLIURAMENT DE PREMIS D'EXEL·LÈNCIA A QUATRE ALUMNES DE L'IES SON FERRER