LLIURAMENT DE PREMIS D'EXEL·LÈNCIA A QUATRE ALUMNES DE L'IES SON FERRER

El dia 14 de Desembre va tenir lloc al Palau de Congressos de Palma un acte d'àmbit educatiu organitzat per la Conselleria d'educació de les Illes Balears.
Es tracta d'una entrega de premis als alumnes de primària i secundària de Mallorca per l'esforç realitzat o l'excel·lència acadèmica corresponent al curs 2016-2017, al qual van acudir 359 alumnes de diverses escoles i instituts tant públics com privats.

Poden obtenir aquest premi els alumnes de sisè curs que hagin superat el segon cicle de l’etapa i siguin mereixedors d’un reconeixement especial per l’esforç personal i la dedicació mostrada per superar les dificultats i/o pel rendiment acadèmic al llarg de tota l’etapa de primària, a petició del centre. I també es premia aquells alumnes que hagin finalitzat el quart curs d’educació secundària obligatòria en la convocatòria ordinària de juny i hagin obtingut una nota mitjana igual o superior a 9.

El lliurament va ser a la tarda, de 17 a 19h i va comptar amb la participació d'una petita orquestra de corda del conservatori per amenitzar la vetllada i el discurs de la presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller d’Educació i Universitat, Martí March, a més de la participació de diverses personalitats realcionades amb el món educatiu i/o amb el Govern per lliurar els premis, que eres un diploma i un pendrive com a obsequi.

Cal destacar que quatre d'aquests alumnes eren de l'IES Son Ferrer, pertanyents a la classe de 1r de Batchillerat B. Aquestes alumnes van rebre el premi d'excel·lència acadèmica pels seus mèrits durant la ESO, i són : Nerea Alfaro, Lucía Alfaro, Cristina Martínez i jo, Victoria Tomás.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SANT ANTONI

ALICIA SINTES